• Hoe zit het met de geluidsoverlast?
  De Tinekesfeesten blijven nog altijd een feest voor Heule. Dat wil zeggen dat we er alles aan doen om zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken voor de buurtbewoners. Daarom is er ook een strikt beleid rond de geluidsnormen en sluitingsuren van evenementen. Dat doen we om garant te staan voor een goede nachtrust van de centrumbewoners.
   
 • Waar kan ik een parkeerkaart aanvragen?
  Voor de buurtbewoners worden er extra parkeerplaatsen voorzien. Deze worden bewaakt en kunnen enkel gebruikt worden door bewoners met een geldige parkeerkaart. Deze parkings zijn 24/24 bereikbaar en open: Parking Ten Koetshuize, Parking Broederschool Heule, Parking JH Skjève Recht’n (naast advocaat Van Steenkiste)

  Parkeerkaarten moeten voor zondag 2 september aangevraagd worden met als vermelding naam, nummerplaat en adres (via info@tinekesfeesten.be). De bewonerskaart is geldig van 6 t.e.m. 9 september. Bewoners kunnen slechts één kaart per nummerplaat aanvragen, met een maximum van twee per huisnummer. Bewoners van de volgende straten komen in aanmerking voor een parkeerkaart: Stijn Streuvelslaan, Lage Dreef , Warande, Lagaeplein, Heuleplaats, Zeger van Heulestraat, Kortrijksestraat, Peperstraat, Pastoriestraat.
   
 • Welke straten zijn verkeersvrij tijdens het weekend?
  Op vrijdag zijn onderstaande maatregelen van kracht:
  Verkeersvrij en parkeerverbod vanaf 13u: Kortrijksestraat (vanaf Heuleplaats tot aan de Schoolstraat), Stijn Streuvelslaan, Peperstraat (vanaf Heuleplaats tot aan de Albrecht Rodenbachlaan)

  Verkeersvrij en parkeerverbod vanaf 16u: Zeger van Heulestraat (vanaf nummer 51 tot aan de spoorovergang en Lage Dreef)

  Tijdens het weekend van de Tinekesfeesten zijn de volgende straten verkeersvrij en is er een parkeerverbod van kracht: Lagaeplein, Heuleplaats, Pastoriestraat, Zeger van Heulestraat (vanaf Heuleplaats tot nummer 51)