<< Terug naar overzicht

Fien Malfait


Kandidate 8

Fien woont op Heule Watermolen en als alles goed verloopt, behaalt ze dit academiejaar haar bachelor van Sociaal Werk. Na de feesten zou ze zich graag inschrijven voor de toegangsproeven bij de politie. In haar vrije tijd is ze vrijwilliger bij het Rode Kruis en werkt ze bij Bakkerij Lieven Deknock op Heule Watermolen. Na al deze inspanning, hoort natuurlijk wat ontspanning. Dat doet ze in haar studentenclub Kerberus in Kortrijk, waar ze vorig jaar nog schacht was.

WAAROM DOE JIJ MEE AAN DE TINEKESFEESTEN?

“Al van kinds af aan zei ik dat ik wil meedoen aan de Tinekesfeesten. Vorig jaar stond ik op de eerste rij om te supporteren voor een kandidate, en dus was ik dit jaar heel gemotiveerd om in haar voetsporen te treden. Ik vind het belangrijker om een leuk weekend te beleven en leuke vriendinnen eraan over te houden, dan om in de prijzen te vallen.”

WIE OF WAT NEEM JIJ NAAR EEN ONBEWOOND EILAND?

“Mijn lief. Hij is sowieso ook vindingrijk, waardoor hij wel iets zou vinden om van dat eiland af te raken.”

ALS JE WILLEKEURIG EEN FICTIEF PERSOON ZOU KUNNEN ZIJN, WIE ZOU JE WILLEN ZIJN?

“MacGyver. Dat is het hoofdpersonage in de gelijknamige Amerikaanse televisieserie. Het is een oude serie, waarvan een remake is gemaakt. MacGyver is een geheim agent die bij wijze van spreken een brand kan blussen met een paperclip. Hij is enorm vindingrijk en daar kijk ik naar op.”