<< Terug naar overzicht

Marjolein De Vlaminck


Kandidate 2

Marjolein is met haar 21 lentes al haar hele leven een fiere Heulenaar. Haar bachelor verpleegkunde eindigde ze vorig jaar met een internationale stage in Uganda. Eind september start Marjolein met de masteropleiding in de verpleegkunde aan de Universiteit van Gent. In haar vrije tijd kan je haar vaak terugvinden in de Scouts Tempeliers van Gullegem-Moorsele, waar ze elke zaterdag leiding geeft. Als ze daar niet zit, dan kom je haar vast en zeker tegen op Heule platse, waar ze graag een stapje zet.

WAAROM DOE JIJ MEE AAN DE TINEKESFEESTEN?

“Na jaren de Tinekesfeesten van heel dichtbij te beleven als supporter, groeide het verlangen om zelf ooit op het podium te verschijnen. Deze goesting kon ik dit jaar niet langer in bedwang houden. Ik denk dat het een fantastische ervaring wordt om de feesten eens van een andere kant te beleven.”

WIE OF WAT NEEM JIJ MEE NAAR EEN ONBEWOOND EILAND?

“Mijn zus jongere zus Merel en mijn ouders. Zij steunen me door dik en dun en ik ben ervan overtuigd dat ze me ook zouden helpen op een onbewoond eiland.”

HOE ZOU JIJ NOOIT OP STRAAT VERSCHIJNEN?

“Naakt! Ik ben een echte koukleum en heb het heel snel koud. Zelfs in de lente heb ik nog een kersenpitkussen nodig omdat ook dan mijn voeten aanvoelen als ijsklompen.”