<< Terug naar overzicht

Tessa Soetaert


Kandidate 10

Tessa zit in haar laatste jaar Economie Moderne Talen in het Spes Nostra  en droomt ervan om later advocate te worden. Nadat haar mama in 1992 hét zilveren lintje wist te bemachtigen, doet de goedlachse tiener een gooi naar hetzelfde kroontje. De jonge deerne heeft 1 broer (Loïc) en is een echte bezige bij. In haar vrije tijd werkt ze voornamelijk in de horeca. Daarnaast is ze verzot op kindjes. Ze gaat regelmatig babysitten en is monitrice bij JOMBA (Kazou-vakanties voor kinderen en JOngeren Met Bijzondere Aandacht).

WAAROM DOE JIJ MEE AAN DE TINEKESFEESTEN?

“Ik droom er al jaren van om op het podium van de Tinekesfeesten te staan. Mijn mama vertelt vaak over deze unieke ervaring. Nu ik net 17 ben geworden en dus oud genoeg om deel te nemen, heb ik onmiddellijk mijn kans gegrepen om me in te schrijven. Stiekem hoopte ik om nummer 4 te krijgen, omdat dit het geluksnummer was van mijn mama. Hopelijk brengt nummer 10 mij evenveel geluk!”

WIE OF WAT NEEM JIJ NAAR EEN ONBEWOOND EILAND?

“Eten, sowieso! Ik ben nogal een moeilijke eter en kan me ook snel ambetant voelen als ik honger krijg.”

WAT IS JE MOOISTE HERINNERING?

“De eerste vakantie met mijn mama naar Mallorca toen ik ongeveer 5 jaar was. Daar heb ik enorm mooie foto’s en herinneringen aan overgehouden.”