Als kandidate - en met de steun van je supporters - maak je de Tinekesfeesten vanaf de eerste rij mee. Vanaf de opening op donderdagavond tot de spannende bekendmaking op zondagavond. Een korte voorstelling van het programma voor de 10 kandidates die strijden voor de titel Tineke van Heule:

Donderdag
Officiële opening van de Tinekesfeesten door Vincent Van Quickenborne, burgemeester van Kortrijk, en voorzitters van de Tinekesfeesten.

Vrijdag
Optocht op de avondmarkt gevolgd door de presentatie-, zang- en actualiteitsproef op Heuleplaats. Later is er de mogelijkheid om naar de fuif in de tent te gaan.

Zaterdag
Dorpsmaaltijd met later op de middag een aantal proeven rond Heule centrum en het park. ’s Avonds is er de verkiezingsavond in O.C. De Vonke met de improvisatieproef en heel wat andere theoretische en praktische proeven.

Zondag
Eucharistieviering gevolgd door de kookproef. Op zondagavond is er de officiële bekendmaking van het nieuwe Tineke van Heule.

Maandag
Koffie en taart uitdelen in O.C. De Vonke voor de derde jeugd.

Tweede zaterdag van september
Officiële aanstelling van Tineke van Heule en haar eredames, met een spetterend vuurwerk als afsluiter van de Tinekesfeesten.